Vacanță în cele mai sigure condiții

Bine ai venit pe pagina de informare despre măsurile Covid-19. Citește cu atenție și respectă regulile impuse

Mai mult spațiu ca să te relaxezi în siguranță

Pentru siguranța echipei și a clienților, am implementat cele mai avansate măsuri de siguranță pentru prevenirea infectării cu virusul SARS-COV2.

Recomandări pentru a te relaxa în siguranță

*Pentru siguranța clienților și a echipei Therme, ne rezervăm dreptul de a nu permite accesul în complex persoanelor care nu respectă regulile impuse de contextul actual.

● Poartă mască până intri la duș

● Păstrează distanța

● Poartă papuci

● Folosește dispenserele de șervețele dezinfectante ori de câte ori este nevoie

● Respectă numărul limitat de locuri disponibile în saune și piscine

● Respectă numărul de maxim 6 persoane la masă, în restaurante

Condițiile existente în Therme București sunt în general nefavorabile propagării oricărui tip de coronavirusuri

Ce s-a schimbat din 3 Oct?

Care sunt noile reguli / restricții pentru a avea acces în Therme?
Conform noilor reglementări în vigoare (Hotarârea CNSU nr. 76/30.09.2021), începând cu data de 03.10.2021 accesul în complexul Therme București este permis exclusiv în baza Certificatului Verde Electronic, care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală în ultimele 6 luni. Conform aceleiași hotărâri, testele antigen rapid sau RT-PCR nu mai pot fi luate în considerare pentru a asigura accesul clienților în cadrul complexului Therme.

Concret, va trebui să prezentați Certificatul Verde care atestă vaccinarea (faptul că v-ați imunizat cu unul dintre serurile aprobate la nivelul Uniunii Europene și că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete a vaccinării), sau faptul ca ați trecut prin boală recent (vă aflați între a 15-a și a 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2). Cele două tipuri de adeverințe se regăsesc în Certificatul Verde Electronic, necesar pentru a vă asigura accesul în locație.

Certificatul verde, insotit de de cartea de identitate a posesorului, vor fi verificate la casele de acces, prin scanarea QR codului cu ajutorul aplicației oficiale STS-Check DCC . Certificatul verde va putea fi prezentat fie printat, fie in format electronic. Certificatul verde electronic poate fi obținut aici: https://certificat-covid.gov.ro/login
Cum vor fi verificate Certificatele Verzi Electronice?
Certificatul Verde Electronic va fi verificat la casele de acces prin scanarea QR-codului, cu ajutorul aplicației oficiale STS-Check DCC. Acesta va putea fi prezentat fie în format printat, fie în format electronic. Certificatul Verde electronic poate fi obținut aici.

Pentru perioada în care autoritățile competente impun prezentarea Certificatului Verde Electronic, vizitatorii trebuie să prezinte la casele de marcat, pe lângă Certificatul Verde Electronic și un act de identitate care să confirme că persoana care deține certificatul COVID-19 este persoana în cauză (în cazul copiilor, copie/fotografie după certificatul de naștere).

Detalii suplimentare găsiți aici.
Ce se întâmplă dacă am achiziționat un bilet online dar nu sunt vaccinat?
În cazul în care nu aveți un Certificat Verde Electronic emis prin vaccinare sau vindecare (în urma confirmării infectării cu SARS-COV-2), vă rugăm să solicitați un refund din contul dumneavoastră myTherme sau să trimiteți mail la adresa webshop@therme.ro
Care sunt noile reguli privind accesul copiilor în Therme?
Conform noilor reglementări, pentru copiii de peste 12 ani, accesul în Therme se face exclusiv în baza Certificatului Verde Electronic care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală în ultimele 6 luni. Conform aceleiași hotărâri, testele antigen rapid sau RT-PCR nu mai pot fi luate în considerare pentru a asigura accesul copiilor de peste 12 ani în cadrul complexului. Pentru copiii până în 12 ani nu este necesară prezentarea Certificatului Verde Electronic.
Copiii trebuie să fie vaccinați?
Conform noilor reglementări, accesul copiilor de peste 12 ani în incinta Therme se face exclusiv în baza unui Certificat Verde Electronic. Pentru obținerea acestuia, pentru copiii de peste 12 ani se solicită Certificatul Verde care atesta fie vaccinarea, fie faptul că au trecut prin boală recent (că se află între a 15 - 180 a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2).
Ce reguli se aplică copiilor sub 12 ani care nu se pot vaccina?
Pentru copiii sub 12 ani nu este necesară prezentarea Certificatul Verde Electronic.
Putem fi testați la intrare?
Conform noilor reglementări, accesul în Therme este permis exclusiv în baza Certificatului Verde Electronic care atestă vaccinarea sau trecerea prin boală în ultimele 6 luni. Testarea cu test rapid antigen sau test RT-PCR nu mai permite accesul în complex.

Concret, va trebui să prezentați Certificatul Verde care atestă vaccinarea (faptul că v-ați imunizat cu unul dintre serurile aprobate la nivelul Uniunii Europene și că au trecut 10 zile de la finalizarea schemei complete a vaccinării), sau faptul ca ați trecut prin boală recent ( vă aflați între a 15 - 180-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2). Cele două tipuri de adeverințe se regăsesc în Certificatul Verde Electronic, necesar pentru a vă asigura accesul în locație.
Cum se va realiza accesul pentru turiștii străini din afara UE care nu pot obține un Certificat Verde electronic?
În cazul în care proveniți din afara Uniunii Europene, puteți prezenta o dovadă a vaccinării sau a unei adeverințe care atestă că ați trecut prin boală recent (că vă aflați între a 15 - 180-a zi, ulterioară confirmării infectării cu SARS-COV-2), în aplicația specifică țării (în format electronic sau printat).

Cel mai performant sistem de purificare a apei, la nivel mondial

Tratamentul cu ozon oxidează materiile organice din apă și inactivează bacteriile, virușii și alte microorganisme.

Cele mai noi tehnologii în materie de purificare și ventilație a aerului

Datorită celor mai avansate sisteme de ventilație folosite în cele trei zone de acces, Therme București îndeplinește toate caracteristicile unui spațiu exterior din punct de vedere al purității și circulației aerului.

Cele mai înalte standarde de igienizare

În Therme, aplicăm cele mai înalte și eficiente standarde de igienizare și dezinfectare. Operațiunile de igienizare se realizează de mai multe ori pe zi în toate spațiile complexului.

Ai aceleași condiții perfecte ca să te relaxezi în siguranță

Relaxează-te fără griji în cel mai exotic și sigur centru de wellness din Europa.

Condițiile existente în Therme București sunt în general nefavorabile propagării oricărui tip de virusuri din clasa COVID-19.

Renunță la mască atunci când ajungi în zona dușurilor. Dușul este obligatoriu înainte de accesul în oricare dintre cele trei zone din Therme.

Accesul în Therme

Cum aflu dacă e liber în Therme?
Poți consulta gradul de ocupare al centrului wellness, în timp real pe site-ul therme.ro si pe pagina de facebook Therme București.
Va exista un proces de triaj pentru accesul în Therme?
Da, vei trece printr-un proces de termoscanare și completare a unui formular epidemiologic.
Copiii vor avea vestiare separate?
Copiii (din pachetul de familie – Smart Pass) nu vor primi vestiare. Lucrurile le vor fi depozitate cu lucrurile adulților.
Ce se întâmplă dacă sunt detectat cu febră în procesul de triaj?
Vei fi condus către personalul medical desemnat care-ți va verifica temperatura cu un termometru medicinal. Dacă în acest caz termometrul înregistrează o temperatură mai mică de 37.3º, ți se va permite accesul în complex.
În caz contrar, vei fi condus către ieșire, pe un traseu special, cu scopul de a evita contactul cu alți vizitatori.
Copiii trebuie să completeze formularele epidemiologice?
Pentru copiii până în 14 ani completarea obligatorie a formularului epidemiologic se va face de către adulții însoțitori.
Am nevoie de un act de identitate la intrarea in Therme?
Când vii la Therme, îți recomandăm să ai cu tine un act de identitate.
Pentru perioada în care autoritățile competente impun prezentarea certificatului digital COVID-19, vizitatorii trebuie să prezinte la casele de marcat, pe lângă Certificatul Verde electronic și un act de identitate care să confirme că persoana ce deține certificatul COVID-19 este persoana de la casă (în cazul copiilor, copie/fotografie certificat de naștere).
Copiii trebuie sa poarte masca la intrarea in Therme?
Copiii sub vârsta de 5 ani nu sunt obligați să poarte mască.

Mai mult spațiu în zona de vestiare

Pentru siguranța ta și a celor din jur, vei primi un vestiar la distanță față de cei dinaintea ta.

Relaxare pe șezlong, la distanță

Conform normelor legale de distanțare, șezlongurile sunt poziționate la o distanță de 1,6 m unul de altul. Păstrează poziția prestabilită a șezlongului tău.

Terapie pe paturile de hidromasaj și cu infraroșii, în siguranță

În Therme, aplicăm cele mai înalte și eficiente standarde de igienizare și dezinfectare. Operațiunile de igienizare se realizează de mai multe ori pe zi în toate spațiile complexului.

Folosești brățara pentru achiziții touchless în toate zonele din Therme

Ce ar mai trebui să știi

Prețul biletelor a rămas același?
Prețurile biletelor de acces în Therme București s-au modificat, verifică noile tarife aici.
Ce modalități de plată sunt acceptate?
Plata se poate face prin următoarele modalități:
● Plată card
● Plată numerar
● Plată card valoric
● Plată voucher cu cod telefon/hârtie
Cât timp pot petrece la Therme? Pot prelungi durata șederii?
Ai de ales între următoarele intervale de timp: 3 h, 4.5 h sau o zi întreagă.
Poți prelungi durata șederii prin achitarea unui tarif suplimentar.
Verifică prețurile de acces aici.
Rămân valabile activitățile de wellness din trecut?
Echipa Therme a pregătit activități speciale pentru tine, în acord cu regulile de distanțare socială. Descoperă aici programul de activități disponibile.
Se mai pot face rezervări pentru masaje?
Da, se pot face rezervări în limita locurilor disponibile.
Este permis în continuare accesul în Dușul Calla?
Da, atâta timp cât se repectă limita de max. 9 persoane. Fiecare client va sta sub o floare din buchetul de 9 calle.
Saunele din Elysium vor fi deschise?
Da, toate saunele tematice din Elysium sunt funcționale. Accesul în saunele umede din zonele The Palm și Galaxy este pentru moment restricționat.
Îmi pot rezerva locul în saune sau piscine?
Nu, din păcate nu se pot face rezervări pentru activitățile din Therme.
Cum veți asigura păstrarea distanțării fizice?
Toate spațiile și activitățile din Therme au fost regândite pentru respectarea distanțării sociale.
Ce se întâmplă dacă mi se face rău la Therme?
În Therme există 3 puncte de prim ajutor dotate cu echipamente specifice de protecție și instrumentar necesar.
Ce măsuri vor fi aplicate celor care nu respectă regulile de siguranță?
Cei care nu respectă regulile de siguranță vor fi rugați să părăsească complexul.
Unde reclam dacă un angajat Therme nu îndeplinește măsurile de siguranță?
Te rugăm să ne scrii pe reclamatii@thermebucuresti.com .
Ce substanțe de curățenie folosiți? Au reacții adverse secundare?
Folosim dezinfectanți pe bază de alcool minim 70%. Standardele noastre de igienă și curățenie respectă cu strictețe toate normele și standardele europene.
Pot lua virusul din apă?
În cadrul Therme București apa este tratată permanent prin cel mai performant sistem mixt de ozonizare și clorinare. La fiecare patru ore, toată apa din bazine este recirculată, fiind astfel filtrată și tratată constant ( un plus față de sistemele utilizate în piscinele convenționale). Prin urmare, apa tratată de la Therme nu permite răspândirea bacteriilor, virușilor etc.
Ce măsuri de siguranță ați luat în saune?
Accesul în saune este de jumătate din capacitatea maximă, pentru respectarea distanțării sociale. În plus, temperatura de peste 60 de grade nu permite răspândirea virusului în interiorul saunei.
Ce măsuri de siguranță ați luat în zona toaletelor?
În momentul folosirii toaletelor fiecare vizitator va păstra distanța socială prin marcajele de pe podea, iar în spațiul dedicat toaletelor nu vor fi prezente mai mult de 3 persoane.
Pot schimba zona?
Poți schimba zona oricând prin achitarea tarifului suplimentar pt schimbarea zonei.
Vezi prețurile aici.

Rezervă-ți acum experiența Therme!

CUMPĂRĂ BILETE