Descoperă Therme București

Cea mai sigură și exotică destinație din Europa

Pornește video

Distracție și adrenalină pe toboganele din Galaxy

Prinde viteză pe cel mai lung sistem de tobogane indoor din Europa. Coboară pe toboganul intergalactic, printr-un spectacol de lumini ce se schimbă la fiecare curbă sau întrece-te cu alți doi competitori pe The Racer. Ai de ales între 16 curse tematice, cu diferite grade de dificultate.

Relaxare deplină în grădina exotică din The Palm

Relaxează-te pe șezlong sau în jacuzzi, la umbra palmierilor sau comandă un cocktail de la pool barul din piscina cu apă termală. Oriunde ai fi în zona The Palm ești înconjurat de o adevărată grădină botanică cu zeci de specii exotice de plante.

Ritualuri de wellbeing în saunele din Elysium

Respiră la înălțime în sauna cu lemn adus de pe cele mai înalte vârfuri montane sau vizionează cele mai noi documentare despre natură în sauna cinematograf, în timp ce te bucuri de aromaterapie. Beneficiază de efectele terapiei cu infraroșii în The Flower Lounge și privește cel mai spectaculos apus de pe terasa restaurantului The Mango Tree.

Experiențe culinare în trei restaurante tematice

Încearcă feluri de mâncare din toată lumea, în restaurantul ce poartă numele celebrului explorator Alexander von Humboldt sau luați masa în familie în restaurantul Greens. Pentru o experiență à la carte alege gastronomia fusion în restaurantul The Mango tree Creative Thai Cuisine.

Stare de bine în parcurile Pangeea și Feng Shui

Plimbă-te pe aleile parcului Pangea și află povestea pământului dinainte de a fi populat de oameni, prin intermediul sutelor de plante vindecătoare și a mineralelor prețioase expuse aici. Caută simboluri antice chinezești în cele opt grădini din parcul Feng shui și redescoperă armonia dintre om și natură.

Vacanță exotică pe cea mai mare plajă urbană din Europa

Bucură-te de cea mai mare plajă urbană din Europa, la doar zece minute de oraș. Descoperă 30.000 de mp de nisip fin, o piscină tropicală cu pool bar, înconjurată de palmieri naturali, sute de șezlonguri și hamace, un Beach club și Burger station, toate pe plaja Sands of Therme.

Rezervă-ți acum experiența Therme!

CUMPĂRĂ BILETE